Activiteit

DDD afsluiter!

donderdag 23 mei 2024 , 12:00 - 13:00 uur
Illustration

Knallende afsluiter van de Duurzame Derde Dinsdag/Donderdag inspiratielunches!

Onderwijzen Tijdens Transities – een Regeneratief Perspectief

• Bas van den Berg, Associate Lector Leren voor Regenereren bij kenniscentrum Mission Zero, Haagse Hogeschool en co-oprichter van de School of Regenerative Educators (i.o.)
• Mieke Lopes Cardozo, Universitair Hoofddocent Regeneratief en Internationaal Onderwijs en Ontwikkeling, Universiteit van Amsterdam en co-oprichter van de School of Regenerative Educators (i.o.)

Bas en Mieke werken al jaren aan regeneratief onderwijs – onderwijs dat zich richt op het verbinden met transitieopgaven. Onderwijs dat ruimte en respect voedt voor het transformatieve werk in onszelf, onze organisaties en de betrokken systemen. Ze zien onderwijs als onderdeel van een levend systeem met een grote potentie om bij te dragen aan een herontwerp van de balans tussen mens en de rest van de levende wereld.

In deze sessie gaan zij in op onderwijzen tijdens transities (naar het gelijknamige boek van Bas) en de School of Regenerative Educators die zij aan het oprichten zijn. Met de school willen ze een ‘plek van verzoening’ co-creëren waar docenten hun eigen regeneratief potentieel kunnen ontplooien in relatie tot de systemen waar ze aan bijdragen. Wil jij ook weten hoe je regeneratiever kan bewegen in onderwijs (systemen)? Dan zien we je graag bij deze lunch!

  • Datum: donderdag 23 mei
  • Tijd: 12.00 -13.00 uur
  • Locatie: HvA, Kohnstammhuis, Wibautstraat 2, 09A10
  • Soep: 2 soorten veganistische soep, bring your own cup!

JA, IK MELD ME AAN VOOR DE LUNCH

Locatie
Kohnstammhuis
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: