Activiteit

Clean-up The Green Mile

vrijdag 13 september 2024 , 9:30 - 13:00 uur
Illustration

The Green Mile organiseert ook dit jaar weer een grote clean-up day op de Stadhouderskade!

Na een succesvolle eerste editie, gaan we ons ook dit jaar weer inzetten voor een schone straat. De officiële World Clean Up Day is een week later, maar wij beginnen nu al, want waarom zou je wachten om de stad schoon te houden?

Iedereen is welkom: jong, oud, local, expat, medewerker of bewoner, des te meer mensen des te beter. 

Ben je nieuwsgierig naar de impact die jij maakt met deze actie? De Zwerfinator, Duurzaamheids Award winner 2024, heeft onlangs onderzoek gedaan naar het afval op de Stadhouderskade en dit in kaart gebracht, want ja, meten=weten.  Benieuwd naar hoeveel kilo hij opgeruimd heeft tijdens zijn rondje, wat hij vooral is tegen gekomen en waar de knelpunten liggen? Luister dan tijdens de afsluiting van deze dag naar zijn inspirerende verhaal.

The Green Mile combineert impact maken graag met actie en ontspanning en daarom sluiten we net zoals vorig jaar af bij één van onze founding partners, de Heineken Experience, met een (alcoholvrij) drankje en een hapje.

Doe jij ook mee? Meld je hier aan.

Programma

09:30-09:45 ontvangst bij de Hogeschool van Amsterdam of Rijksmuseum

09.45-10:00 welkom

10:00-12:00 opruimen

12:00-13:00 afsluiting bij Heineken Experience met drankje, kleine lunch en impact verhaal van de Zwerfinator over afval.

Locatie
in front of GO HvA office, in the main hall of Kohnstammhuis on the HvA Amstelcampus
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: