Project

CéPé

Geplaatst op 30 april 2024, 00:00 uur
Illustration
GO Game Changers Award
Editie 8 (juni 2024)

Team: Nathan Troost, Pieter Vink and Jordan Jury

Doel

Bij CéPé zijn we gepassioneerd bezig met het verleden én de toekomst. Onze missie? Het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige, duurzame (semi)transparante verfproducten die niet alleen interieurs en exterieurs verfraaien, maar ook het rijke erfgoed van Nederland omarmen. Het is een reis door de geschiedenis, waar we met lokale gemeenschappen het verhaal van Nederland vertellen door middel van kleur en textuur.

Voor wie?

CéPé is voor iedereen die gaat voor kwaliteit en duurzaamheid.
Onze producten zijn verkrijgbaar via de belangrijkste groothandels in Nederland zoals Akzonobel, Luijten-VVZ, Felixverf, Van Wijk Verf, en Olijslager. Daarnaast is onze lijn te vinden in verfspeciaalzaken door heel Nederland.

Er word mee gewerkt door o.a vakschilders, parketeurs, projectontwikkelaars, architecten, maar ook de doe-het-zelver!


Ons werk is relevant op de volgende punten:

1. Naast een fabriek zijn we ook een leerbedrijf en werkgever voor jongeren die in een revalidatie traject op zoek zijn naar passend werk.
2. Leidend in de eis can duurzame keten van grondstofleveranciers: In de certificering voor het EU-Ecolabel eisen wij een transparante keten van toeleveranciers
3. Gebruik van lokale en biobased grondstoffen en partners: Door samen te werken met lokale grondstofleveranciers en partners, verminderen we transportafstanden Daarnaast kiezen wij ook uitsluitend voor biobased grondstoffen zoals lijnolie, zeewier en algen. Zo verlagen we de ecoloische voetafdruk van het productieproces.
4. Verduurzaming en verlengen van de levensduur van houten structuren: De buitencoatings en lakken helpen bij het beschermen van de levensduur van hout, waardoor de behoefte aan vervanging en daarmee de impact op het milieu wordt verminder
5. Adviseren in correct gebruik: Wij geven advies over het correct geberuik van de verfproducten voor een optimale toepassen en verbruik. Zo verspil je niks, en betaal je nooit te veel!

Faculteit: Business en Economie

Lopend
Deel dit:
Contactpersonen