Bericht

Probeer de SDG database tot 15 maart!

Geplaatst op 13 februari 2024, 14:21 uur
Illustration

Bij de HvA-bibliotheek loopt een proef van de Sustainable Development Goals Online-databank van uitgeverij Taylor & Francis. Dit is een Engelstalige digitale collectie die is afgestemd op de 17 SDG’s van de Verenigde Naties.

SDG Online is gebruiksvriendelijk en omvat meer dan 12.000 relevante hoofdstukken en tijdschriftartikelen, en ook onderwijs- en leermiddelen in meerdere formaten, waaronder essays, presentaties, video's en casestudies. Alles is handig geordend per SDG.

Tot 15 maart 2024 kun je de databank binnen de HvA-omgeving uitproberen. Daarna beslist de bibliotheek (na input van de faculteiten) over een mogelijke aanschaf. Bij een aantal opleidingen is al interesse in deze databank. Is dit een databank die je zelf ook zou willen gebruiken?

We horen graag jullie bevindingen! Dat kan per mail naar Frouke Schrijver (Informatiespecialist Bestuurskunde en Kenniscentrum Maatschappij en Recht): f.m.schrijver@hva.nl.

Ga voor toegang tot SDG Online binnen de HvA-omgeving (tot 15 maart) naar: Sustainable Development Goals Online | Taylor & Francis eBooks, Refere (taylorfrancis.com)

Deel dit: