organisatie

HvA Academie

Medewerkers van de HvA en de gemeenschappelijke diensten van de UvA en HvA kunnen gebruik maken van coaching en begeleiding, leertrajecten en (externe, online) trainingen via de HvA Academie.


De HvA Academie ontwerpt en begeleidt leertrajecten voor bijvoorbeeld docenten en leidinggevenden en coacht teams en individuele medewerkers.


Dat doen we door het leren zoveel mogelijk te faciliteren op de werkplek en in de context zelf. Daarbij maken we de verbinding tussen de inhoud, de talenten van de medewerker en actuele onderwijsthema's en onderwijsontwikkelingen in de HvA. Bijvoorbeeld in de BDB, het docentkwalificatietraject Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid. Of in Verbindend Leiderschap, een traject voor leidinggevenden bij de HvA en de gemeenschappelijke diensten van de UvA en HvA.


Je kunt ook gebruik maken van de online trainingen van GoodHabitz, een online leerplatform met een diversiteit aan online trainingen die gratis te volgen zijn voor HvA-medewerkers. En waar nodig verwijzen we door naar externe experts en bureaus waar de HvA Academie goede ervaringen mee heeft.
Contact opnemen met de HvA Academie?
Wibauthuis 6e etage (C)


academie@hva.nl 
academie.mijnhva.nl 

Deel dit: