Project

Care Connect Zanzi

Geplaatst op 12 april 2024, 00:00 uur
Illustration
GO Game Changers Award
Editie 8 (juni 2024)

Team: Sarah Alsalhawi, Joshua Addai, Merve Ilgar, Ceyda Bozkurt, Omar Akoudad en Darrel Reverson

Docent: Michel Jongsma

Wat een geweldig avontuur!

Samen met een groep HvA- studenten hebben we iets meer dan €9000,- opgehaald voor ons minorproject Careconnectzanzi. We hebben het tot de laatste cent zorgvuldig besteed. We hebben een busje aangeschaft dat dient als kosteloze ambulance voor mensen zonder vervoer naar het ziekenhuis. Het busje fungeert als taxi voor toeristen om financiële middelen te genereren en speelt een essentiële rol in het transporteren en uitdelen van hulpbronnen voor diverse liefdadigheidsprojecten. Zo is er bijvoorbeeld met de eerste 100 euro winst een toilet gebouwd voor een gratis medisch kliniek in Zanzibar. We ontvangen steeds updates in filmpjes of tekst wat er gedaan wordt met alle inkomsten van het busje.

Met het resterende geld hebben we medicijnen gekocht, een maaltijd georganiseerd voor weeskinderen op het strand, schoolspullen en verzorgingsspullen aangeschaft voor weeskinderen met aids, voedselpakketten voor gezinnen, rijst, zout en olie uitgedeeld, schoolspullen en geld gegeven aan een ander weeshuis, en met het laatste beetje geld (omgerekend 125 euro) arme gezinnen ondersteund.

Dit was een reis om nooit te vergeten. Check onze instagram voor meer informatie over ons project: https://www.instagram.com/careconnectzanzi?igsh=aTFoMzc0MThoNzIz

 

Faculteit: Business en Economie

Lopend
Deel dit: