GO Game Changers Awards

GO Game Changers Awards
Wat zijn de meest innovatieve, gedurfde of opvallende initiatieven die te maken hebben met sociaal-ecologische en/of economische duurzaamheid bij de HvA? Daar draait het om tijdens de GO Game Changers Awards!
 
Podium voor duurzame initiatieven
De GO Game Changers Awards vinden elk semester plaats en geven studenten met een duurzaam project een podium. Dit kan van alles zijn, een eerstejaars project, een afstudeerproject, een stage of een minoropdracht. 
 
Juryprijs en publieksprijs
Tijdens de prijsuitreiking presenteren de studenten hun idee aan de vakjury die hieruit de winnaar kiest. Naast deze juryprijs is er ook een publieksprijs, waarbij door het publiek gestemd kan worden. Het project met de meeste stemmen wint!
Naast eeuwigdurend opscheprecht, maak je voor de publieks- en juryaward kans op een prijs twv 500 euro. 
 
Niet gewonnen? Geen zorgen! 
Naast de fantastische prijzen biedt de GO Game Changers Awards nog veel meer. Het evenement is een goede manier om naamsbekendheid te creëren voor jouw project en connecties te maken met anderen die net zoals jij een interesse hebben in duurzaamheid. Hiernaast mogen voorafgaand aan het evenement alle projecten deelnemen aan een pitchworkshop die helpt jouw presentatievaardigheden naar een hoger niveau te tellen. 
Ook zijn er iedere editie weer verschillende professionals uit de industrie aanwezig. Dus ben je opzoek naar een stage, wil je advies over jouw product of gewoon een kans om te netwerken? Zorg dat je erbij bent!
 
Data
De volgende editie is in januari.

Heb je een tof project of ken je iemand met een project die mee zou moeten doen? Meld je hier aan! Dan nemen we contact op en houden we je op de hoogte!

42
projecten

Gevonden op de kaart: 0 project(en). Toon als raster om alle 42 projecten te zien